Usluge i servisi

Vjerujemo u savršenstvo, uštedu vremena i uštedu novca!

Razvoj usluga i bogate ponude proizašao je iz iskustva koje smo dobili radom i suradnjom s mnogim našim klijentima. Sve to rezultat je kvalitetne i potpune usluge održavanja Vašeg plovila. Provjerite našu ponudu i pronađite sve informacije o onome što Vam treba.

  • Mehaničarske usluge
  • Poliranje nanotehnologijom
  • Elektroniku
  • Brodsku drvenariju
  • Brodske tende i pokrivala
  • Inox konstrukcije
  • Bojenje
  • Održavanje plovila
  • Transport plovila

Mehaničarske usluge

Naš tim pruža profesionalne usluge servisa brodskih motora i generatora, te njihovo  održavanje. Sve to obavljamo uz suradnju s našim partnerima provjerene kvalitete i poznata imena u nautičarskom svijetu (CAT, Kohler, Cummins, MAN, Volvo penta, Onan…).

 

Pružamo usluge servisa duž cijele jadranske obale ovisno o željama klijenta. Potpuno se prilagođavamo Vašim potrebama kako bi Vam pružili kvalitetnu i potpunu uslugu.

Poliranje nanotehnologijom

Naš tim nudi profesionalno poliranje i najkvalitetniju završnu obradu  koristeći nanotehnologiju i vrhunske materijale iShine polymere. Ovakav način rada i korištenje kvalitetnih proizvoda naših partnera Vaše će plovilo učiniti sjajnim i prekrasnim vozilom. Kako bi bili upoznati s procesom poliranja i kako bi saznali zašto je važno kvalitetno i profesionalno obaviti taj posao, pripremili smo dodatne materijale koje možete preuzeti potpuno besplatno.


PREUZMITE BROŠURU Croatia-Shine Yachts


PREUZMITE BROŠURU Shine Yachts lealeft

Elektronika

Ugrađujemo navigacijsku opremu kao što su GPS -Chart ploter, radar, autopilot, VHF, SAT TV te ostalu opremu po zahtjevu vlasnika plovila. Učinite svoje plovilo modernim. Opremite ga najnovijom tehnologijom i omogućite se potpuno uživanja svaki put kada boravite na svom plovilu. Iskoristite prednosti napredne tehnologije i učinite polovilo svojim drugim domom.

Brodska drvenarija

Poseban dojam na brodovima ostavlja drvenarija. Jedini problem s takvim materijalom je što je podložan vremenu i vremenskim uvjetima. Paluba od tikovine može brzo izgubiti svoju boju, izgledajući sivo i umorno. Naš tim će se pobrinuti da vrati izgled Vaše palube u prvobitno stanje bez oštećenja drva  uz posebne tretmane zaštite. U  mogućnost  smo pružiti  usluge izrade raznih platformi, mostova, stubišta, vrata, podova

Brodske tende i pokrivala

Potpuna opremljenost Vašeg plovila uključuje mnogo detalja. Osim naše ponude usluga koja uključuje uređivanje i servis dijelova Vašeg plovila, u mogućnosti smo ponuditi Vam razne vrste brodskih tendi i zaštitnih pokrivala za brod prema Vašim potrebama. Budite sigurni da kada se nađete na otvorenom moru da imate sve što Vam treba, bez obzira na uvjete u kojima ste se našli.

Inox konstrukcije

Kako bi naša usluga zaista bila potpuna, nudimo usluge popravka i izgradnje inox konstrukcija kao što su ograde, bimini top, različite platforme i sl. Možemo renovirati i popraviti svaki dio Vašeg plovila bez obzira na vrstu oštećenja. Učinite svoje plovilo sigurnim prijevoznim sredstvom i bezbrižno uživajte u vremenu koje na njemu provodite.

Bojenje

Briga o plovilu ne uključuje samo brigu o onome što se vidi, nego i onome što se nalazi ispod površine vode. Naš tim stoga pruža i usluge bojanja podvodnog dijela Vašeg plovila koristeći renomirane marke poput Internacional, Veneziani, Boero, Jutun, Hempel. Vjerujte kvaliteti našeg rada i obavite sve potrebno kako bi Vaše plovilo bilo u odličnom stanju. Bitno je i ono ispod površine, zar ne?

Održavanje plovila

Trebate nekoga da se brine o Vašem brodu dok ste daleko? Uživanje u brodu poseban je luksuz i osjećaj koji možete imati na svom odmoru, ali osim toga posjedovanje broda uključuje i odgovornost i posao. Naš tim brine se za Vaše plovilo do Vašeg sljedećeg izleta: pranje interijera i eksterijera, provjetravanje kabina, održavanje baterija… Na dan Vašeg dolaska brod će biti spreman za plovidbu što će uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme za odmor.

Transport plovila

Prijevoz plovila nekada može predstavljati veliki problem. To je posao koji uključuje suradnju tima na profesionalnoj razini kako se plovilo pri transportu ne bi oštetilo. Osim manjih oštećenja do kojih može doći ukoliko cijelim procesom ne upravlja netko stručan, velika oštećenja znače velike troškove i uloženo vrijeme. Ako zatrebate nekog da prebaci vaše plovilo do željenog odredišta tu su naši skiperi s dugogodišnjim iskustvom upravljanja  jahtama do 500 BRT.

Trebate još informacija?

Slobodno pitajte, stojimo Vam na raspolaganju.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.